Front-end developer

Solliciteer nu

Ervaren Front-end developer

Booking Experts is op zoek naar een ervaren front-ender met achtergrond in gebruikersvriendelijkheid en het ontwikkelen van user-interfaces voor software producten.

Dagelijks zien duizenden gebruikers jouw werk. Daarnaast deins je er niet voor terug om af en toe een stukje back-end code te schrijven. 


FULL-TIME · ENSCHEDE

Wij streven naar onafhankelijke en diverse teams, opgebouwd uit verschillende achtergronden, culturen, ervaringen en identiteiten. Wij staan klaar om jou te helpen met alles wat je nodig hebt zodat jij het beste werk uit je carrière kan leveren.

Samen ontwikkelen wij een all-in-one oplossing voor vakantie organisaties. Deze oplossing bestaat onder andere uit:

  • Een vakantiepark besturingssysteem - Alles wat er komt kijken bij het faciliteren van een vakantie. Van de reservering tot de schoonmaak. Van facturatie tot het aansturen van digitale sloten;
  • Channel management - De distributie van beschikbaarheden, prijzen en accommodaties naar online touroperators zoals Booking.com, Expedia en Belvilla;
  • CMS - Ons CMS systeem op basis van Nucleus met als doel om gemakkelijk en snel een gestandaardiseerde website aan te bieden;
  • Nucleus - In house ontwikkeld framework dat het gemakkelijk maakt om CMS systemen te ontwikkelen voor niche markten;
  • Linguist - Integreert met al onze systemen om alle publieke content (teksten) automatisch te laten vertalen door professionele vertalers. 

Over het werk

We werken meestal in kleine projectgroepen van 3 personen. De projectgroep bepaalt zelf waar aan gewerkt gedurende een vaste periode. Als front-ender zul je de projectgroepen ondersteunen door hen te helpen met de vormgeving en HTML / CSS / JS bij de implementatie.

Wij waarderen een rustig en kalm bedrijf met een gezamenlijke inspanning. Je zult bijna geen vergaderingen hebben of onderbrekingen zoals urgente e-mails of chats. Wij geloven dat 8 uur per dag voldoende tijd is om je werk gedaan te krijgen. Booking Experts is geen bedrijf voor workaholics.

Onze formule: capabele mensen vertrouwen en verantwoordelijkheid geven om uitzonderlijk werk gedaan te krijgen in een redelijke tijd met zo min mogelijk afleiding.

Om de paar maanden zul je meedraaien op support zodat je regelmatig in contact staat met de klant.

Wij werken onder andere voor en met de volgende organisaties

Wie zijn wij

Wij zijn een groep mensen verenigd door intellectuele nieuwsgierigheid en een passie voor uitzonderlijk werk.

Wij zijn mountainbikers, muziekliefhebbers, wereldreizigers, hardlopers, tennissers, bordspel gamers, zeilers, zwemmers, mensen helpers, zwemmers, kitesurfers, bourgondiërs, bergbeklimmers, creatievelingen en harde werkers.

Wij zijn verenigd door een gemeenschappelijk set van normen en waarden: plezier hebben, uitzonderlijk werk verrichten, het beste product in de markt bouwen, experimenteren, aandacht voor details, mensen goed behandelen, een positieve impact hebben op de wereld om ons heen en tot slot blijven leren.

Onze gezamenlijke missie is om vakantie organisaties minder afhankelijk te maken. Dat doen wij door het ontwikkelen van vriendelijke en slimme software oplossingen. Hierdoor kan de vakantie organisatie zich weer richten tot de kern van hun bestaansrecht: het verzorgen van een geweldige vakantie voor haar gast.

In 2011 zijn wij bij elkaar gekomen met als doel om vakantieparken te automatiseren zodat zij zich weer bezig kunnen houden met de vakantie van de gast. Tot vandaag de dag is de onderneming een groot succes. We hebben vanaf het begin een continue lineaire groei aan kunnen houden.

Dit zijn je directe technische collega's

Naast het gehele team zul je het meeste werken met de onderstaande ontwikkelaars.

Arthur

Thomas

Stefan

Rein

Rob

Eelco

Gerjan

Ruud

Wie ben jij

Een rockster of een superheld? Wij hopen het niet.
Vriendelijk en attent? Laten we praten!

Als je jezelf ziet als een enthousiaste leerling, een gewetensvolle en attente werknemer, een vriendelijk en ondersteunend mens, dan zou je je hier wel eens helemaal thuis kunnen voelen.

Wij zijn allemaal verschillende mensen. Wij zijn geen perfectionisten maar streven naar het best haalbare; we struikelen, vallen en staan weer op, samen leren we.

Wij zijn niet op zoek naar klonen van onszelf. Wij zijn op zoek naar iemand die onze basiswaarden en overtuigingen deelt over het schrijven van software. Het helpt als je geeft om consistente gebruikerservaring. Het helpt als je nadenkt over style conventies. Het helpt als je nee durft te zeggen. En het helpt als je samen met ons discussieert over de juiste oplossing.

Als front-end developer ben je nieuwsgierig naar de gebruikers van de applicatie. Ook houd je ervan om je in te lezen over onderzoek op het gebied van gebruikerservaring.

Wij verwachten dat je jouw ideeën kan uitdrukken Sketch designs. Voor de implementatie verwachten wij dat je beschikt over alle basis web ontwikkel vaardigheden: HTML, Javascript, CSS. Ervaring met React is een pre.


Wat wij jou bieden

Ervaren team - Met collega’s die ook jou als ervaren programmeur zullen uitdagen.

Top 10% salaris - Wij houden de salarissen in de markt in de gaten en zorgen ervoor dat we jou altijd betalen in de top 10% van de markt gebaseerd op vaardigheden en ervaring.

Budget voor eigen ontwikkeling - Wil je een cursus volgen? Een conferentie bezoeken? Een leiderschapstraining? Het wordt betaald.

40 urige werkweek - Werk is een marathon en geen sprint. Wij houden ons aan 8 uur per dag met af en toe een extra inspanning in het geval van een noodgeval.

Werk waar je wil - Je bent vrij om te werken waar jij het beste werkt. Vanuit huis, ons mooie kantoor (incl. lunch), een co-werkruimte, vanuit de trein, noem het maar op.

Vrijdagmiddag borrel - Gezellig met elkaar de week doornemen of alvast voorbereiden op het weekend 🍻.

Laptop - Uiteraard zorgen wij voor een goede laptop en 27 inch monitor om je werk te doen.

Sta-zit bureau - Iedereen werkt hier vanaf een sta-zit bureau. Als je vanuit huis werkt dan dekken wij de volledige kosten voor de aanschaf van een sta-zit bureau.

Sport budget - Tot €60 per maand voor de sportschool, yoga, sportschoenen of welke activiteit je fit houdt.

Gratis vakanties - Onze klanten zijn zo blij met ons dat ze accommodaties aan ons beschikbaar stellen om in te verblijven. Ideaal als je een weekendje weg wil met je gezin of familie.

Gratis lunch - Geregeld door Booking Experts omdat wij het belangrijk om samen te lunchen.

5 weken vakantie per jaar - Booking Experts biedt 5 weken betaalde vakantie en natuurlijk de standaard Nederlandse feestdagen.


Onze selectie procedure

Klik op de knop hier beneden. Hoe meer je deelt over jezelf des te beter.

Als eerste stap nodigen we jou uit voor een kop koffie om gezamenlijk het bedrijf, de functie en jouw profiel te bespreken. Dit kan natuurlijk bij ons op het kantoor maar ook op afstand via een telefoongesprek, Skype of Hangouts.

Wij maken geen gebruik van technische assessments. Je zult tijdens je interview met een andere techneut samen praten over visie en ontwikkeling.

Tijdens de interview fase (maximaal 2 rondes) zullen we jou zo snel mogelijk informeren of we verder met je willen gaan of niet.

Groet en tot snel!

Je toekomstige collega's